[kkstarratings]Nu am scris acest articol ca să te sperii, l-am scris cu gândul că ar putea să te ajute. Alergiile pot fi eliminate cu succes în cazul în care ești atent/ă la ceea ce mănânci. Pentru început evită toate acele alimente care, știi foarte bine cât de mult rău fac organismului tău: dulciuri și îndulcitori artificiali, cafeina, alcoolul, etc..
Cele mai comune 20 de alergii alimentare (IgG) sunt:
1. laptele de vacă
2. Glutenul(gliadina) din grâu
3. Glutenul(gliadina) din grâu,secară și orz
4. drojdia
5. albușul de ou
6. nucile caju
7. gălbenușul de ou
8. usturoiul
9. soia
10. nucile braziliene
11. migdalele
12. porumbul
13. alunele
14 ovăzul
15. lintea
16. kiwi
17. ardeiul iute
18. semințele de susan
19. semințele de floarea-soarelui
20. arahidele
Fiecare persoană este unică, de aceea ceea ce provoacă sau nu alergii depinde de fiecare persoană în parte. Oricine poate dezvolta alergii alimentare la alimentele pe care le consumă de obicei dacă tractul digestiv devine mai permeabil și le permite proteinelor nedigerate din hrană să ajungă în sânge. Sistemul imunitar al organismului reacționează în principal la proteinele din alimente.
Dacă ai nevoie de ajutor specializat, îți stau la dispoziție cu mare drag!
Sunt Violeta Bun și sunt nutriționist dietetician în cadrul Cabinetului Dr. Iren Alexoi.
Nutriția și alimentația sănătoasă sunt prilejul ca alături de tine, în cadrul consultațiilor, să înțelegi mai bine ce program ți se potrivește și care sunt soluțiile specifice care te pot ajuta pe tine să pierzi în greutate, să te îngrași sau să îți păstrezi vivacitatea și zâmbetul pe parcursul întregii zile.
Te invit să ne cunoaștem mai bine! Îți mărturisesc, sunt ambițioasă, perseverentă și flexibilă și mă folosesc de aceste atuuri în interacțiunile cu clienții mei pentru a găsi solții și variante potrivite atunci când rezultatele se lasă greu așteptate.
Programări: 0722 496 036
Str. Sf. Apostoli Petru și Pavel nr.1, et.1, cabinet B3A