- o cutie de tofu presat
- o linguriță de usturoi pisat
- un vârf de linguriță turmeric
- o lingură de muștar
- 1/3 de cană de drojdie inactiv a
- 1/3 de cană făină de năut
- 1/3 cană de ulei de măsline
MOD DE PREPARARE:
Într-un vas se amestecă toate ingredientele până când sunt bine încorporate. Se mai pot adăuga și alte ingrediente, pentru mai multă savoare și gust: fie 2 căni de frunze de spanac tocate și roșii uscate tăiate mărunt, fie jumătate de ceapă tocată și 2 căni de broccoli.
Într-o tavă de brioșe, unsă în prealabil cu ulei – presați aluatul în fiecare formă – turnați deasupra compoziția și coaceți la 180 grade Celsius – timp de 15 minute.
POFTĂ BUNĂ!
Cabinet nutritie si dietetica Dr. Iren Alexoi
Timisoara, Str.Sf. Apostoli Petru si Pavel nr.1, cabinet B3A
Programari la: 0722 496 036 de luni – vineri