Consultații - Dr. Iren Alexoi

Ședință de consiliere nutrițională
Pachet trei ședințe
Dietă personalizată pe zile cu rețete atașate


Toate tipurile de consultații pot fi oferite și ONLINE cu precizarea că e nevoie de recomandare de la medicul de familie, analize recente și alte specificații ale medicului specialist (dacă este cazul).Suplimentar se poate opta pentru:

Adipometria ecografică este una dintre metodele pe care Cabinetul Dr.Iren Alexoi o foloseste pentru măsurarea exactă a compoziţiei corporale şi a consumului energetic ȋn funcţie de activităţile zilnice şi valorile masei musculare şi tipului de ţesut adipos.
Despre ce este vorba?
Procentul de grăsime al corpului nostru are un impact extraordinar asupra sănătaţii noastre, iar datele obtinute in urma măsurătorilor cu adipometrul cu ultrasunete furnizează informaţii importante legate de riscul relativ de accidente vasculare, diabet sau boli de inimă.
Adipometria
este o metodă noninvazivă, adica nedureroasă ce foloseste adipometrul cu ultrasunete care provine din tehnologia ecografiilor medicale si care oferă o masurătoare precisă, independentă de ţesutul conjunctiv sau
elasticitatea pielii.
Măsurătorile pot fi facute in orice moment din zi, adipometrul nu este influenţat de pozitia corpului sau consumul de cafeină sau alte lichide.
Adipometrul prezinta o ”hartă” bidimensională a ţesuturilor subcutanate, in primul rand pentru ca măsurătoarea implică puncte diverse de pe corpul nostru: abdomen, braţe, picioare, etc., cat si pentru faptul că oferă o imagine detaliată si reală a situaţiei in care se află pacientul. In felul acesta se obţin informaţii care permit să creăm regimuri alimentare personalizate, terapii si programe de antrenament care să ti se potrivească.
Cand facem aceste măsurători?
Recomandarea noastră: inainte de inceperea unui program ce presupune modificarea compoziţiei corporale, fie că dorim scăderea in greutate sau dezvoltarea masei musculare.
Măsurătorile se vor face periodic pe parcursul programului la un interval de 2 săptămani – 1 luna pentru urmărirea grosimii stratului de grasime sau grosimea masei musculare, la fel si cantitatea de grăsime intramusculară.
Pentru stabilirea unei consultaţii sau pentru noi informaţii, ne puteti contacta la telefon:0722 496 036 de luni-vineri: 16-18.Sedintele:

Ședințele vor fi stabilite inițial la intervalul de 2 săptămâni.
Prima ședință: -evaluarea starii de sanatate
-masurare si interpretare parametrii nutritionali: greutate, inaltime, tesut adipos, tesut muscular etc.
-interpretarea si evaluarea jurnalului alimentar
-stabilirea obiectivelor
-pregatirea listei de alimente/cantitati/asocieri
-propuneri modele de meniuri -in functie de program, posibilitatea de a servi masa ( locatie,cine gateste,de unde se fac cumparaturile, buget alocat), tolerante sau intolerante alimentare
Sedinta doi si trei: -evaluarea rezultatelor si masuratori
-refacerea programului in functie de necesitate
-analiza jurnalului alimentar
-propuneri de retete in functie de preferintele alimentare