Cum să întinerești peste noapte? - Dr. Iren Alexoi

Jurnal-de-vindecare-2.jpg
Rate this post
Toată lumea visează să ajungă până la 100 de ani sau peste (ideal!) și mai apoi să spună că a murit tânără sau tânăr. Nu-i așa?!

Crezi cumva, că vorbesc prostii? Păi atunci de ce atât de mare aglomerația în farmacii și spitale? Dar în cabinetele chirurgilor esteticieni? Și ce e cu noua băutură pe care o bei dimineața recomandată de una dintre prietenele tale? Sau cremele, aparatele folosite…?

Până în 35 de ani ești bine-mersi pentru că știi că mai ai timp. Să slăbești, să îți pui viața în ordine, știi și tu. Dar atunci când vine momentul mâzgâlit cu  X  conștientizezi că nu mai ai ce face. Te trezești dimineața și pleoapele tale sexy și ferme s-au înmuiat și s-au lăsat ușor și fac machiajul să devină aproape hidos? Sau decolteul tău care azi pare brăzdat de  acțiunea unor celule deloc atente la rutina ta de fată veșnic tânără? Nu știu cum ești tu, dar eu aici vorbesc din proprie experiență…

Ce îți mai rămâne din speranța de care deja s-a ales praful? Speranța aceea că o să rămâi mereu tânăr/-ă?…

Poate ar fi bine să ne reamintim, atât eu cât și tu că suntem într-o călătorie care începe într-un loc și se termină în altul…și că ar fi bine să medităm cum umplem timpul rămas între cele 2 “destinații”. Cred că puțină smerenie și recunoștință ne pot ajuta să înțelegem că avem întotdeauna ceva în plus față de cei care nu mai au privilegiul de a respira această viață.

Să începem de aici, ce zici?

Dacă ai o viață nefericită, în care boala, stările proaste sau durerea sufletească sunt cele care conduc, hai să privim lucrurile astfel. Poate nu poți vindeca o boală incurabilă sau o problemă psihică gravă, poate…dar orice altceva poți îmbunatăți. Și pentru asta e nevoie de prezența ta, zi de zi. Tu ești schimbarea, transformarea, alchimizarea.

De TINE are nevoie corpul tău!

La fel și mintea, și sufletul tău. Hai înapoi în corpul tău! Nu mai hălădui după soluții și pastile miraculoase. Folosește-te de ele, dar nu devenii sclavul lor! Citește mai mult, informează-te și nu mai testa tot ce îți pică în mână. Învață să devii mai selectiv/-ă întrebându-ți corpul dacă este dispus să primească ceea ce îi oferi. Nu cred că mai ai îndoieli că tu ești cel/cea care știe exact ce e sau nu potrivit pentru tine. Citește studiile recente, află ce s-a mai descoperit în domeniul nutriției și psihologiei, ieși din bula ta!

 

Lucrurile se întâmplă și pentru tine, doar că au nevoie de prezența ta.

Ești pregătit/ă să înțelegi ce ți se întâmplă sau aștepți în continuare să ți se toarne informații expirate, idei împrumutate și gânduri pline de frică care nu îți aparțin?

SLĂBIREA. Cea mai bună metodă să slăbești. Să te dizolvi. Să dispari. E timpul să ne luăm puterea înapoi! Suntem neatenți la puterea cuvintelor pe care le folosim zi de zi.

TINEREȚEA VEȘNICĂ. O poți obține sau nu, dar scuză-mă, ai nevoie de ea, tinerețea veșnică sau de o viață? Viața ta?

Tu cum vrei să îți trăiești viața începând de acum?

 

©

 

AI NEVOIE DE PROMOVARE ON-LINE SI BRANDING PERSONAL?

Folosește-te de potențialul tău ca de un principiu călăuzitor care să te conducă acolo unde visurile se împlinesc. Modul tău personal de a vedea lucrurile este cel care contează. Te învățăm să îți transformi povestea într-un brand.

Pas cu pas. Vei crea produse și servicii cu ușurință exact din locul în care ești acum. La început sau deja antreprenor.

Incepe chiar ACUM să câștigi bani din darurile tale: scris, gătit, cântat, pictat, dezvoltat, creat, îmbunătățit, etc..

*Video-uri de prezentare/promovare produse. *Montaj & editare video-foto. *Texte creative de impact pentru site-ul sau postările tale on-line. *Reclame de impact *Branding eficient

Lore. Brand ambassador & Creative writer Contact: 0722 719 245

lorevrednicu@gmail.com

www.loreluxuriouslife.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Ștefănel Șmecherel învață să mănânce sănătos
- Carte de nutriție și alimentație sănătoasă pentru copii - o găsești în Timișoara, la magazinele naturiste HerbaBanat din Iulius Mall et.1 sau Calea Lipovei, str. Sever Bocu nr. 82. Preț carte: 20 Ron. * PENTRU ARTICOLE NOI, REȚETE ȘI SESIUNI VIDEO ABONEAZĂ-TE MAI JOS:
Nu, Mulțumesc.
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
Îți respectăm initimitatea. Citește GDPR-ul și Politica de confidențialitate.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup