Echipa noastră - Dr. Iren Alexoi

Ședință de consiliere nutrițională
Pachet trei ședințe
Dietă personalizată pe zile cu rețete atașate


Toate tipurile de consultații pot fi oferite și ONLINE cu precizarea că e nevoie de recomandare de la medicul de familie, analize recente și alte specificații ale medicului specialist (dacă este cazul).

Nutriţionist dietetician Bianca Bîrceanu

Sunt Nutriţionist dietetician Bianca Bîrceanu, absolventă a Facultății de Nutriție și Dietetică din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara, în prezent Masterandă în cadrul aceleiași facultăți, cu dorinţa de a termina și Doctoratul. Pasiunea mea pentru nutriţie ȋmi defineşte ȋntreaga viată!

Am participat la cursuri, proiecte și conferințe despre ce înseamnă o alimentație sănătoasă, despre importanța sportului în viața noastră și mai ales despre cum trebuie să gătim ca să rămânem sănătoși. Am susținut proiectul “Zambete pentru Imunitate al Asociației Române a Pacienților cu Imunodeficiențe Primare” participând la Timotion, iar partea cea mai frumoasă a experiențelor mele de până acum a fost sa predau Nutriția în şcoli, atât în Timișoara cât și în Hunedoara, să gătesc cu cei mici deserturi sănătoase și să îi învăt cât de importantă este alimentația și sportul în viața unui om.

Beneficiile unui stil de viață sănătos sunt enorme şi este foarte important să întelegi că adoptand un astfel de stil poți trăi mai mult, poți arata și te poți simți mai tânăr, poți pierde în greutate într-un mod sănătos și pe termen lung, poți fi plin de energie, poți reduce valoarea colesterolului din sange, poți preveni și trata diabetul, poți preveni anumite tipuri de cancer, poți preveni și vindeca bolile cardiovasculare, poți păstra oasele sănătoase, evitând osteoporoza, îti poți îmbunătăți vederea, poți avea o piele și un ten luminos, poți preveni constipația, impotența și multe altele.

Apelând la un specialist atunci când ai nevoie de schimbări în stilul tau de viată, vei primi informații medicale bazate pe studii clinice, de actualitate și personalizate ce te duc exact acolo unde îți dorești. Fără program dat peste cap, fără înfometare, fără ore întregi de stat în bucătarie, ci  doar cu un plan de nutritițe care se bazează pe disponibilitate, placeri culinare, si nu în ultimul rând,  adaptat perfect necesarului tău nutrițional.


Nutriţionist dietetician Violeta Bun

Sunt medic nutriţionist dietetician, pasiune și meserie pe care am descoperit-o ȋn jurul varstei de 30 ani. Sunt adepta unui stil de viată sănătos dintotdeauna şi tot timpul mi-a plăcut să aflu cât mai multe informaţii despre lucrurile care fac parte din viaţa mea şi de care sănătatea familiei mele sunt ȋn legătură şi chiar depind.

Am intrat ȋn lumea medicală ȋn urmă cu ceva ani, când am devenit reprezentant medical şi am avut de-a face cu medici şi informaţii medicale zilnic. Ȋn tot acest timp mi-am dat seama că această latură mă pasionează şi pentru mine nu este doar un job, ca urmare, m-am ȋnscris la Facultatea de Nutriţie si Dietetică in cadrul UMFT.

Alături de Dr. Iren Alexoi am participat la evenimente organizate aici şi nu numai. Am avut deosebita plăcere să ȋi fiu alaturi ȋn cadrul cursurilor organizate cu scopul de a transmite soluţii despre alimentaţia sănătoasă, slăbitul sănătos, gătitul sănătos, procurarea alimentelor sănătoase, alimentaţia copiilor – de la grădiniţă până la adolescenţi, alimentaţia adulţilor, cum să fii optimist şi să ajuţi oamenii să nu ȋşi piardă speranţa, ȋncrederea şi să lupte până la capăt – unde vor găsi rezultatele dorite.

Am văzut persoane fericite, cu zambetul pe buze şi optimiste ieşind pe uşa acestui cabinet şi cred că ȋn această meserie acest lucru este cel mai important.

Sunt mândră că am ales această meserie şi acest drum şi abia astept să cunosc oameni minunaţi alături de care să construiesc lucruri si momente memorabile!


Nutriţionist dietetician Bianca Bîrceanu.

Orar: Luni 14 – 21 /Marţi 8 – 15. Telefon: 0722496036

Nutriţionist dietetician Violeta Bun.

Orar: Joi 17:30 – 20:30/Sâmbătă 9 – 14. Telefon: 0722496036Nutriţionist dietetician Iren Alexoi.

Orar: Miercuri 15 – 19 /Joi 9 – 13. Telefon: 0722496036
DESPRE MINE
Ștefănel Șmecherel învață să mănânce sănătos
- Carte de nutriție și alimentație sănătoasă pentru copii - o găsești în Timișoara, la magazinele naturiste HerbaBanat din Iulius Mall et.1 sau Calea Lipovei, str. Sever Bocu nr. 82. Preț carte: 20 Ron. * PENTRU ARTICOLE NOI, REȚETE ȘI SESIUNI VIDEO ABONEAZĂ-TE MAI JOS:
Nu, Mulțumesc.
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
Îți respectăm initimitatea. Citește GDPR-ul și Politica de confidențialitate.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup