Când apare vindecarea? - Dr. Iren Alexoi

dark-light-wallpapers-4529472-1280x800.jpg

1 (20%) 1 vote
Jurnal de vindecare #Săptămâna 1

Răspunsul evident și de bun-simț ar fi: „atunci când ești pregătit/-ă!”, nu?

Dar de unde știu eu că sunt pregătită?

De fapt, când o să încetez să mai îmi amân viața?

E trist că tot încep și apoi mă las. Dar viața nu mă lasă. Așa că… având privilegiul răsuflărilor primite în dar, mă folosesc să îți scriu astăzi despre mine. Dacă ceva de aici rezonează și cu tine, te invit să îmi trimiți un mesaj, poate transformăm o poveste banală în povestea noastră. O poveste care să conteze!

Sunt o sabotoare, trebuie să te previn de asta chiar acum!

De fiecare dată când mă apuc de un proiect nou, mai ales cel ce are legătură cu sănătatea mea, se întâmplă lucruri demne de „Zona Crepusculară”: ba mă dor rinichii – nu am avut în viața mea probleme de genul ăsta – sau și mai ciudat, cum mi se întâmplă în momentul în care îți scriu, jumătate din mână îmi este inflamată de la o soluție decapantă (îți scriu doar cu un deget azi 🙂 ).

Ghici cine nu mai poate să facă sport 3 săptămâni de acum încolo? Dar pentru că știu că are legătură cu Lore Sabotoarea această situație, azi scriu, plâng de durere, iar de mâine, plâng sau nu, dar fac sport, orice ar fi. Sper ca treptat, conștientizând ceea ce sunt și fac, să renunț la obiceiul ăsta extrem de distructiv.

Credeai că totul are legătură cu ce mănânci, la ce ore, câte calorii sau ce mișcare fizică  faci?

Nici pe departe! E nevoie să câștigăm bătălia cu mintea noastră făcând din aceasta o intervenție pentru o viață nouă, actuală și care să ne definească ființa autentică… Nu doar acea parte care își dorește suplețe pentru „a da bine”!

Un alt mod prin care mă sabotam până nu demult (bine, nu zic încă Hop! până nu sar) era modul în care îmi explicam că eu nu o să mă pot elibera de kilogramele nedorite fără să renunț la dragostea mea dintâi, tot ce e dulce pe acest pământ.

Dar, pot, cum să nu pot?!

Doar că în alt fel decât cel abordat de mine până acum. Pot mânca dulciuri sănătoase care să nu conțină zahăr, ci miere. Pot găti aceste dulciuri dacă am bunăvoința de a mă informa și de a-mi umple dulapul de acasă cu tot ce-i bun și sănătos.  Și de asemenea, să experimentez și să descopăr gusturi noi, delicioase. Și sănătoase, mai ales!

Dar pentru asta e nevoie de EFORT!

Pentru a trece peste toate impedimentele create de propria-mi minte și trup, am nevoie să conștientizez situația și să fac EFORTUL de a ieși de aici. Apoi, după ce ies, să fac alegeri care să mă servească, nu să mă oprească din a obține ceea ce îmi doresc. Știu că nu e ușor, că e mai simplu să renunți sau să alegi calea cea mai ușoară și iresponsabilă. Cea care nu pune presiune pe tine.

Dar, vrei o viață ușoară sau una bună?

Și, hai, spune-mi, tu cum îți sabotezi calea spre succes?

©

 

AI NEVOIE DE PROMOVARE ON-LINE SI BRANDING PERSONAL?

Folosește-te de potențialul tău ca de un principiu călăuzitor care să te conducă acolo unde visurile se împlinesc. Modul tău personal de a vedea lucrurile este cel care contează. Te învățăm să îți transformi povestea într-un brand.

Pas cu pas. Vei crea produse și servicii cu ușurință exact din locul în care ești acum. La început sau deja antreprenor.

Incepe chiar ACUM să câștigi bani din darurile tale: scris, gătit, cântat, pictat, dezvoltat, creat, îmbunătățit, etc..

*Video-uri de prezentare/promovare produse. *Montaj & editare video-foto. *Texte creative de impact pentru site-ul sau postările tale on-line. *Reclame de impact *Branding eficient

Lore. Brand ambassador & Creative writer Contact: 0722 719 245

lorevrednicu@gmail.com

www.loreluxuriouslife.ro


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Ștefănel Șmecherel învață să mănânce sănătos
- Carte de nutriție și alimentație sănătoasă pentru copii - o găsești în Timișoara, la magazinele naturiste HerbaBanat din Iulius Mall et.1 sau Calea Lipovei, str. Sever Bocu nr. 82. Preț carte: 20 Ron. * PENTRU ARTICOLE NOI, REȚETE ȘI SESIUNI VIDEO ABONEAZĂ-TE MAI JOS:
Nu, Mulțumesc.
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
Îți respectăm initimitatea. Citește GDPR-ul și Politica de confidențialitate.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup